La cuisine tunisienne (eryv) wrote, 2014-10-28 13:58:00 La cuisine tunisienne eryv 2014-10-28 13:58:00 Previous Share Flag Next Американский Октябрь В эти места я за форелью езжу.Сейчас вся вода забита опадающими листьями.Но уже через пару недель можно будет открывать зимний сезон.Вон там под ногами хороший такой омут виднеется: Tags: Америка, америка, природа Subscribe Post a new comment Error We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post We will log you in after post Anonymously switch LiveJournal Facebook Twitter OpenId Google MailRu VKontakte Anonymously default userpic Your reply will be screened Your IP address will be recorded When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed. You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use. Post a new comment Preview comment Help 37 comments Post a new comment 37 comments
В эти места я за форелью езжу.Сейчас вся вода забита опадающими листьями.Но уже через пару недель можно будет открывать зимний сезон.Вон там под ногами хороший такой омут виднеется: